Askolan seurakunta

Rukouspyyntö

Voit jättää rukouspyyntösi tällä lomakkeella nimettömänä. Lähettäjän henkilötiedot eivät välity pyyntöjen vastaanottajalle. Kaikkien tänne jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta rukoillaan seurakunnan yhteisessä esirukouksessa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Uutisia

Kasvua kaiken ikää

12.9.2017
Kasvua kaiken ikää - Kirkko lasten, nuorten ja perheiden parissa -video on ilmestynyt juuri. Kannattaa katsoa, kesto 11 min.

Kohtsillään Askulassa ilmestynyt

1.9.2017
Jokaiseen kotiin on jaettu Kohtsillään Askulassa -esite, jossa on kunnan alueella toimivien järjestöjen, kunnan ja seurakunnan syksyn tapahtumat. Jos et ole saanut omaasi, voit hakea sen esim. kirkkoherranvirastosta.

Teemu Laajasalo on uusi piispa

18.8.2017
Helsingin hiippakunnan uudeksi piispaksi on valittu Kallion kirkkoherra Teemu Laajasalo, 43.

Kirkkoherra asetettiin virkaan

5.6.2017
Helluntaina 4.6. oli seurakunnassa suuri juhla, kun yli kaksi vuotta vt.kirkkoherrana toiminut Antti Kupiainen asetettiin kirkkoherran vakituiseen virkaan.

Seurakunnan juhlaviikot meneillään

23.5.2017
Touko-kesäkuu on juhlien aikaa koko maassa, mutta myös seurakuntamme elämässä.

Piispan pääsiäistervehdys

11.4.2017
Kaikilla meillä synkät hetkemme. Innostus unohtuu turhautumisen jalkoihin. Turvallisuus murenee pelottelun ja uhkakuvien paineisiin. Liike jumittuu. Tästä syystä me tarvitsemme pääsiäistä - sen kaikkine väreineen. Raamatun pääsiäiskertomus ei ole sankarillisten ihmisten jatkokertomus. Pääsiäistiellä kohtaamme pettäjiä, väärään aikaan nukahtaneita, valkoisiin valheisiin sortuneita. Toki myös hämmästyttävää myötätuntoa. Pääsiäinen on ihmistä varten, meitä kaikenlaisia. Pääsiäissanoma on avaran armon sanoma. Raikkaisiin tuuliin kutsuva. Tie avoinna taivasta myöten. Arki ja pyhä, tuska ja toivo, tämänpuoleisuus ja tuonpuoleisuus sylittyvät. Kokonaisuuden ihme ja rajojen purkamisen riemu. Pääsiäispolulle kannattaa lähteä. Siellä aavistaa tuoksun lupauksesta, joka kantaa. Irja Askola

Seurakunnassa vietettiin juhlapäivää

19.3.2017
Sunnuntaina 19.3. siunattiin tehtävään uusi projektityöntekijämme Annaleena Piepponen ja vieraina olivat nimikkolähettimme.

Kirkkoherranvaali sai lainvoiman

16.3.2017
Kesällä 2015 toimitettu kirkkoherranvaali on vihdoin käsitelty loppuun. Helsingin hallinto-oikeus on hylännyt vaalista tehdyn valituksen eikä siitä ole valitettu eteenpäin. Näin vaali sai lainvoiman.

Hautausmaan huoltorakennus remontissa

10.3.2017
Askolan hautausmaalla on tällä hetkellä rakennustyömaa, mutta toiminta jatkuu normaalisti.

Ei tapahtumia