Askolan seurakunta

Rukouspyyntö

Voit jättää rukouspyyntösi tällä lomakkeella nimettömänä. Lähettäjän henkilötiedot eivät välity pyyntöjen vastaanottajalle. Kaikkien tänne jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta rukoillaan seurakunnan yhteisessä esirukouksessa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Uutisia

Seurakunnan juhlaviikot meneillään

23.5.2017
Touko-kesäkuu on juhlien aikaa koko maassa, mutta myös seurakuntamme elämässä.

Piispan pääsiäistervehdys

11.4.2017
Kaikilla meillä synkät hetkemme. Innostus unohtuu turhautumisen jalkoihin. Turvallisuus murenee pelottelun ja uhkakuvien paineisiin. Liike jumittuu. Tästä syystä me tarvitsemme pääsiäistä - sen kaikkine väreineen. Raamatun pääsiäiskertomus ei ole sankarillisten ihmisten jatkokertomus. Pääsiäistiellä kohtaamme pettäjiä, väärään aikaan nukahtaneita, valkoisiin valheisiin sortuneita. Toki myös hämmästyttävää myötätuntoa. Pääsiäinen on ihmistä varten, meitä kaikenlaisia. Pääsiäissanoma on avaran armon sanoma. Raikkaisiin tuuliin kutsuva. Tie avoinna taivasta myöten. Arki ja pyhä, tuska ja toivo, tämänpuoleisuus ja tuonpuoleisuus sylittyvät. Kokonaisuuden ihme ja rajojen purkamisen riemu. Pääsiäispolulle kannattaa lähteä. Siellä aavistaa tuoksun lupauksesta, joka kantaa. Irja Askola

Seurakunnassa vietettiin juhlapäivää

19.3.2017
Sunnuntaina 19.3. siunattiin tehtävään uusi projektityöntekijämme Annaleena Piepponen ja vieraina olivat nimikkolähettimme.

Kirkkoherranvaali sai lainvoiman

16.3.2017
Kesällä 2015 toimitettu kirkkoherranvaali on vihdoin käsitelty loppuun. Helsingin hallinto-oikeus on hylännyt vaalista tehdyn valituksen eikä siitä ole valitettu eteenpäin. Näin vaali sai lainvoiman.

Hautausmaan huoltorakennus remontissa

10.3.2017
Askolan hautausmaalla on tällä hetkellä rakennustyömaa, mutta toiminta jatkuu normaalisti.

Annaleena Piepponen seurakunnan projektityöntekijäksi

11.2.2017
Askolan seurakunnan kirkkoneuvosto on valinnut TM Annaleena Piepposen seurakunnan osa- ja määräaikaiseksi projektityöntekijäksi vuoden 2018 loppuun saakka.

Irja Mäittälä jatkaa kirkkovaltuuston puheenjohtajana

27.1.2017
Askolan seurakunnan kirkkovaltuusto valitsi kokouksessaan torstaina 26.1.2017 puheenjohtajiston, kirkkoneuvoston jäsenet ja muut toimijat vuosiksi 2017-18.

Jumalanpalvelukset seurakuntakodissa

10.1.2017
Viikoittaiset messut ovat siirtyneet seurakuntakotiin kirkosta.

Piispa Irja Askola jää eläkkeelle

21.12.2016
Askolan seurakunta luovuttaa piispan nimikkoseurakunnan tittelinsä pois ensi vuonna, sillä piispa jää eläkkeelle.

Joulun hartaudet Askolassa

19.12.2016
Joulun pyhinä vietämme jumalanpalveluksia ja hartauksia sekä kirkossa että siunauskappelissa ja Juornaankylän rukoushuoneessa.

Ei tapahtumia