Henkilöstö

Työntekijöiden oma sähköpostiosoite on muodossa etunimi.sukunimi(ät)evl.fi ellei toisin mainita.

Kupiainen Antti

0400 199839

"Kirkkoherrana johdan seurakunnan toimintaa ja hallintoa. Olen myös kaikkien työntekijöiden esimies. Lisäksi palvelen papin tehtävissä eli olen mukana niin jumalanpalveluksissa kuin kirkollisissa toimituksissa. Olen siellä, missä ihmiset elämäänsä elävät."

Hakkari Päivi

044 711 1318

"Hei, olen seurakunnan pappi ja olen sinua varten. Nykäise minua hihasta tai soita, jos haluat jutella mistä tahansa maan ja taivaan välillä. Saatat tavata minut kirkossa, kastejuhlassa, häissä tai hautajaisissa. Jos tulet rippikouluun, tapaamme varmasti, sillä olen rippikoulupappi. Liikun myös Mäntyrinteellä ja kouluissa sekä eri puolilla kyliä. Moikataan kun tavataan!"

Erkkilä Vesa

Kanttori, dir.mus.
050 587 3040

"Vastaan seurakuntamme musiikkielämästä ja olen mukana jumalanpalvelusten lisäksi niin häissä kuin hautajaisissakin. Teen myös paljon yhteistyötä muiden työmuotojen kanssa ja yleensäkin olen paikalla siellä missä soitetaan ja lauletaan."

Laine Tarja

Talouspäällikkö

040 7599526

Perttilä Tiina

Kanslisti

(019) 663 0011

"Työpaikkani on kirkkoherranvirasto, missä asiakaspalvelu on iso osa työtäni. Minulta voi varata papin ja kanttorin kastetilaisuuksiin, hautajaisiin, vihkimisiin, samoin seurakunnan tilavaraukset hoituvat kauttani. Kirjoitan myös virkatodistukset. Tehtäviini kuuluu paljon tavanomaisia toimistotöitä ja lisäksi teen seurakunnan joulu- ja pääsiäisesitteet."

Vilkki Jouni

Seurakuntamestari
040 525 6504

Lapinniemi Taina

040 839 0192

"Diakoniatyöntekijänä tapaan eri ikäisiä ihmisiä arjen haasteiden keskellä. Minun kauttani saat henkistä, hengellistä ja pienimuotoista aineellista tukea."

Koivula Susanna

040 7033211

"Kohtaan eri-ikäisiä tyttöjä ja poikia  kerhoissa, leireillä, rippikoulussa, retkillä ja kouluilla.  Työssäni keskeistä on yhdessä toimiminen, yhdessäolo ja evankeliumin sanoma Vapahtajasta . Työkalut vaihtelevat Whatsapp-sovelluksesta saksiin ja kartonkiin  sekä Raamattuun."

Tyyskä Leena

Vastaava lastenohjaaja
0400 598 010

"Lastenohjaajana ohjaan päiväkerhoja, perhekerhoja, pyhäkouluja ja lasten päiväleirejä. Tiimimme kanssa osallistumme vuorollamme jumalanpalveluksien toteuttamiseen ja järjestämme erilaisia tapahtumia kerhovuoden aikana. Vastaavana lastenohjaaja vastaan työalamme toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä ja pyrin mahdollistamaan suunnittelun toteutumisen.  Lisäksi pidän yllä yhteyksiä mm. päiväkoteihin ja esikouluihin."

Vahteri Kirsi

040 3541210

Homma Terttu

040 748 2133

"Minut tapaat seurakunnan päiväkerhoissa, perhekerhoissa, pyhäkouluissa, kirkkomuskarissa ja kesäisin lastenleireillä Tuomirannssa."

Kangaskolkka-Penttilä Tuija

Siivooja

040 7559617

"Minun työtehtäviini kuuluu seurakunnan työ- ja toimitilojen siistiminen ja huoltaminen. Tilojen sekä ulkoalueiden viihtyvyyden ja toimivuuden ja turvallisuuden ylläpito sekä kunnossapito yhteistyössä seurakuntamestarin kanssa. Sijaistan seurakuntamestaria lähinnä suntion työtehtävissä. Kesäaikana minut voi tavata myös hautausmaan ja puistoalueiden hoitotöissä sekä osallistun tarvittaessa työpanoksellani tapahtumien, juhlien ym. järjestelyihin ja toteutukseen."

Piepponen Annaleena

Projektityöntekijä, pastori

040 748 3011

"Minä kehitän ja osaltani myös toteutan seurakunnassamme uutta toimintaa, jossa korostuu yhdessä tekeminen ja oleminen sekä arjen hengellisyys. Lisäksi työhöni kuuluu perinteisiä papin töitä eli minut voi nähdä myös messuissa, hartauksissa sekä ilon ja surun juhlahetkissä. Jos sinulla on jokin ajatus, mitä haluaisit seurakunnassamme tapahtuvan tai jos haluat avustaa jonkin toteuttamisessa, niin otathan rohkeasti minuun yhteyttä. Vastuullani on lähetystyö, joten olen mukana myös lähetystyöryhmän toiminnassa."

Nykänen Matti

Projektityöntekijä

"Olen toiminut hautausmaalla kausityöntekijänä sekä nyt syys- ja talvikauden siistin hautausmaan uurnalehtoa sekä myös vähän muitakin alueita suunnitelmien mukaisesti. Satunnaisia huoltoasioitakin sattuu matkalle."