Koronatiedote 3.12.2021

3.12.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ja Helsingin hiippakunta ovat antaneet uudet koronaohjeet, joilla rajoitetaan sisällä tapahtuvaa toimintaa ja koskevat yli 20 hengen tilaisuuksia.

Koko hiippakunnan ohjeistus on luettavissa www.helsinginhiippakunta.fi

Askolan seurakunnassa toimimme seuraavasti:

-Jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa voi tilassa olla 1/3 sallitusta henkilömäärästä. Askolan kirkossa tämä on 233, siunauskappelissa 28 ja seurakuntakodissa 35 henkilöä. Jumalanpalveluksissa ja hartaustilaisuuksissa ei ole käytössä koronapassia.

-Kauneimmissa joululauluissa sekä ke 22.12. olevassa joulukonsertissa on käytössä koronapassi. Passi tarkistetaan kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Tilaisuuteen ei pääse ilman koronapassia. Passin saa halutessaan Askolan terveyskeskusksesta tai kanta.fi-palvelusta joko paperisena tai matkapuhelimen näytölle.

Lisäksi on voimassa voimakas maskisuositus ja hygieniasta sekä turvaväleistä tulee huolehtia. Sairaana ei saa osallistua tilaisuuksiin.

Joulupyhien tapahtumista tiedotamme lähemmin.

Ohjeistus on voimassa 31.12.2021 saakka ja tiedotamme asiasta lisää heti, jos tilanne muuttuu.

3.12.2021 Antti Kupiainen