Koronaohjeistus 31.1.2022 saakka

9.1.2022

Helsingin hiippakunta ja Aluehallintovirasto ovat jatkaneet joulun alla annettuja koronaohjeita tammikuun loppuun.

Jumalanpalvelukset, rippikoulu, hartaudet ja kirkolliset toimitukset jatkuvat. Tiloihin voi ottaa 1/5 tilaan hyväksyttävästä enimmäisosallistujamäärästä, poikkeuksena siunauskappeli, johon voidaan ottaa puolet sallitusta määrästä.

Askolan seurakunnassa tämä tarkoittaa seuraavaa: Seurakuntakoti ja Juornaankylän rukoushuone 20 henkilöä ja siunauskappeli 40 henkilöä. Kirkko on vuoden alusta lähtien pois käytöstä maaliskuun loppuun saakka peruskorjauksen vuoksi.

Koronapassi ei ole käytössä.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan voimakkaasti rokotussuojan tasosta riippumatta.

Kuorolaulu jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa on tauolla.

Vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa voidaan jatkaa.

Tämä ohjeistus on voimassa 31.1.2022 asti.

26.12.2021 Antti Kupiainen

(päivitetty 9.1.2022)