Henkilöstö

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Kupiainen Antti

Kirkkoherra, rovasti

0400 199839

"Kirkkoherrana johdan seurakunnan toimintaa ja hallintoa. Olen myös kaikkien työntekijöiden esimies. Lisäksi palvelen papin tehtävissä eli olen mukana niin jumalanpalveluksissa kuin kirkollisissa toimituksissa. Olen siellä, missä ihmiset elämäänsä elävät."

Rosnell Mervi

Seurakuntapastori

044 711 1318

 

"Olen aloittanut Askolassa seurakuntapastorina vuonna 2021. Palvelen mielelläni seurakuntalaisia ja kaikkia lähimmäisiäni mahdollisuuksieni mukaan. Minulle rukous ja Raamattu ovat tärkeitä oman hengellisyyteni vaalimisessa. Minut voi pysättää kaupassa, kylällä tai olla yhteydessä kun siltä tuntuu. Työhöni kuuluu muun muassa rippikoulutyöstä vastaaminen, kirkolliset toimitukset sekä messut. Pienessä seurakunnassa saa palvella moni eri tavoin ja se on suuri rikkaus." 

Mäkinen Olga

Kanttori

040 354 1210

 

"Olen kanttorina mukana seurakunnan toiminnassa ympäri Askolaa sellon, kitaran tai ukulelen kanssa. Minuun voi ottaa yhteyttä kaikissa seurakunnan musiikkitoimintaan liittyvissä asioissa. Johdan Askolan seurakunnan musiikkiryhmiä, tervetuloa mukaan! Jos olet järjestämässä esimerkiksi häitä tai hautajaisia niin olen mielelläni mukana suunnittelemassa tilaisuuden musiikkia. Lähetäthän konserttipyynnöt sähköpostitse, kiitos!" 

 

 

Laine Tarja

Talouspäällikkö

040 7599526

"Työhuoneeni on seurakuntakodin yläkerrassa. Sisäänkäynti on pääovesta. Tehtäviini kuuluu mm. seurakunnan talouden ja siihen liittyvän hallinnon johtaminen ja kehittäminen. Vastaan talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta. Toimin palkka-asiamiehenä ja vastaan henkilöstöhallinnon hoidosta. Hallinnon kokouksissa toimin valmistelijana, esittelijänä, sihteerinä sekä toimeenpanen tehtyjä päätöksiä. Vastaan hautaus- ja kiinteistötoimesta, hankintatoimesta ja varoista, seurakunnan metsätalouden hoidosta, tietohallinnosta ja sen kehittämisestä, isännöinti- ja rakennuttajan tehtävistä."

Vilkki Jouni

Seurakuntamestari
040 525 6504

"Seurakuntamestarina työkenttäni on laaja. Tarpeen vaatiessa toimin kaikissa seurakunnan kiinteistöissä. Vastaan käytännönjärjestelyistä kirkollisissa toimituksissa, messuissa ja hautausmaalla. Tämän lisäksi vastaan kiinteistöhuollosta. Kohtaan työssäni paljon ihmisiä ja tästä johtuen työni on paljolti asiakaspalvelutyötä. Pidän työstä erittäin paljon ja koen sen tärkeänä."

Lapinniemi Taina

Diakoni
040 839 0192

"Diakoniatyöntekijänä tapaan eri ikäisiä ihmisiä arjen  keskellä. Työkenttäni on mm. diakoniatoimisto, kodit, palvelukeskus, Tuomirannan saunanlauteet kesällä ja talvella. Ehkä olemmekin jo tavanneet Eu-ruoan jaossa, tilaisuuksissa tai juttuhetkessä kaupalla? Tiesithän, että diakoniatyöntekijän kautta on mahdollista saada henkistä, hengellistä ja pienimuotoista taloudellista tukea. Neuvon ja opastan elämän haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä."

Aarnio Jesse

vs. nuorisotyönohjaaja

040 7033211

viransijainen marraskuu 2022 asti.

 


 

Honkala Merja

Vastaava lastenohjaaja
0400 598 010

 

"Lastenohjaajana ohjaan päiväkerhoja, perhekerhoja, pyhäkouluja ja lasten päiväleirejä. Tiimimme kanssa osallistumme vuorollamme jumalanpalveluksien toteuttamiseen ja järjestämme erilaisia tapahtumia kerhovuoden aikana. Vastaavana lastenohjaaja vastaan työalamme toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä ja pyrin mahdollistamaan suunnittelun toteutumisen.  Lisäksi pidän yllä yhteyksiä mm. päiväkoteihin ja esikouluihin."

Homma Terttu

Lastenohjaaja

040 748 2133

"Minut tapaat seurakunnan päiväkerhoissa, perhekerhoissa, erilaisissa tapahtumissa ja kesäisin lastenleireillä Tuomirannassa"

Kangaskolkka-Penttilä Tuija

Siivooja

040 7559617

"Minun työtehtäviini kuuluu seurakunnan työ- ja toimitilojen siistiminen ja huoltaminen. Tilojen sekä ulkoalueiden viihtyvyyden ja toimivuuden ja turvallisuuden ylläpito sekä kunnossapito yhteistyössä seurakuntamestarin kanssa. Sijaistan seurakuntamestaria lähinnä suntion työtehtävissä. Kesäaikana minut voi tavata myös hautausmaan ja puistoalueiden hoitotöissä sekä osallistun tarvittaessa työpanoksellani tapahtumien, juhlien ym. järjestelyihin ja toteutukseen."