Henkilöstö

Kupiainen Antti

Kirkkoherra, rovasti

 

Virkavapaalla 4.6.2023 saakka. 

"Kirkkoherrana johdan seurakunnan toimintaa ja hallintoa. Olen myös kaikkien työntekijöiden esimies. Lisäksi palvelen papin tehtävissä eli olen mukana niin jumalanpalveluksissa kuin kirkollisissa toimituksissa. Olen siellä, missä ihmiset elämäänsä elävät."

Rosnell Mervi

vs. kirkkoherra 4.6.2023 saakka. 

044 711 1318

 

"Olen aloittanut Askolassa seurakuntapastorina vuonna 2021. Palvelen mielelläni seurakuntalaisia ja kaikkia lähimmäisiäni mahdollisuuksieni mukaan. Minulle rukous ja Raamattu ovat tärkeitä oman hengellisyyteni vaalimisessa. Minut voi pysättää kaupassa, kylällä tai olla yhteydessä kun siltä tuntuu. Työhöni kuuluu muun muassa rippikoulutyöstä vastaaminen, kirkolliset toimitukset sekä messut. Pienessä seurakunnassa saa palvella monin eri tavoin ja se on suuri rikkaus." 

Suhonen Sami

50 %  vs. seurakuntapastori 31.8.2023 asti.

p. 044 7333 120

työpäivät yleensä to, la ja su

Mäkinen Olga

Kanttori

040 354 1210

 

"Olen musiikin kautta tekemisissä kaikenikäisten seurakuntalaisten kanssa. Johdan seurakunnan musiikkiryhmiä ja vastaan seurakunnan konserttitoiminnasta. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa seurakunnan musiikkitoimintaan liittyvissä asioissa. Autan myös mielelläni valitsemaan musiikkeja häihin ja hautajaisiin." 

 

 

Laine Tarja

Talouspäällikkö

040 759 9526

"Tehtävänkuvaani on seurakunnan talouden ja siihen liittyvän hallinnon johtaminen ja kehittäminen. Vastaan talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta. Toimin palkka-asiamiehenä ja vastaan henkilöstöhallinnon hoidosta. Hallinnon kokouksissa toimin valmistelijana, esittelijänä, sihteerinä sekä toimeenpanen tehtyjä päätöksiä. Vastaan hautaus- ja kiinteistötoimesta, hankintatoimesta ja seurakunnan varainhoidosta, maa- ja metsätalouden hoidosta, tietohallinnosta ja sen kehittämisestä, isännöinti- ja rakennuttajan tehtävistä."

Vilkki Jouni

Seurakuntamestari
040 525 6504

"Seurakuntamestarina työkenttäni on laaja. Tarpeen vaatiessa toimin kaikissa seurakunnan kiinteistöissä. Vastaan käytännönjärjestelyistä kirkollisissa toimituksissa, messuissa ja hautausmaalla. Tämän lisäksi vastaan kiinteistöhuollosta. Kohtaan työssäni paljon ihmisiä ja tästä johtuen työni on paljolti asiakaspalvelutyötä. Pidän työstä erittäin paljon ja koen sen tärkeänä."

Lapinniemi Taina

Diakoni
040 839 0192

"Diakoniatyöntekijänä tapaan eri ikäisiä ihmisiä arjen  keskellä. Työkenttäni on mm. diakoniatoimisto, kodit, palvelukeskus, Tuomirannan saunanlauteet kesällä ja talvella. Ehkä olemmekin jo tavanneet Eu-ruoan jaossa, tilaisuuksissa tai juttuhetkessä kaupalla? Tiesithän, että diakoniatyöntekijän kautta on mahdollista saada henkistä, hengellistä ja pienimuotoista taloudellista tukea. Neuvon ja opastan elämän haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä."

Katajisto Joanna

vt. nuorisotyönohjaaja

040 7033211 


 

Honkala Merja

Vastaava lastenohjaaja
0400 598 010

 

"Lastenohjaajana ohjaan päiväkerhoja, perhekerhoja, pyhäkouluja ja lasten päiväleirejä. Tiimimme kanssa osallistumme vuorollamme jumalanpalveluksien toteuttamiseen ja järjestämme erilaisia tapahtumia kerhovuoden aikana. Vastaavana lastenohjaaja vastaan työalamme toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä ja pyrin mahdollistamaan suunnittelun toteutumisen.  Lisäksi pidän yllä yhteyksiä mm. päiväkoteihin ja esikouluihin."

Homma Terttu

Lastenohjaaja

040 748 2133

"Minut tapaat seurakunnan päiväkerhoissa, perhekerhoissa, erilaisissa tapahtumissa ja kesäisin lastenleireillä Tuomirannassa"

Kangaskolkka-Penttilä Tuija

Siivooja

040 7559617

"Minun työtehtäviini kuuluu seurakunnan työ- ja toimitilojen siistiminen ja huoltaminen. Tilojen sekä ulkoalueiden viihtyvyyden ja toimivuuden ja turvallisuuden ylläpito sekä kunnossapito yhteistyössä seurakuntamestarin kanssa. Sijaistan seurakuntamestaria lähinnä suntion työtehtävissä. Kesäaikana minut voi tavata myös hautausmaan ja puistoalueiden hoitotöissä sekä osallistun tarvittaessa työpanoksellani tapahtumien, juhlien ym. järjestelyihin ja toteutukseen."