Henkilöstö

Kupiainen Antti

Kirkkoherra, rovasti

0400 199839

"Kirkkoherrana johdan seurakunnan toimintaa ja hallintoa. Olen myös kaikkien työntekijöiden esimies. Lisäksi palvelen papin tehtävissä eli olen mukana niin jumalanpalveluksissa kuin kirkollisissa toimituksissa. Olen siellä, missä ihmiset elämäänsä elävät."

Rosnell Mervi

vt. seurakuntapastori

044 711 1318

Mäkinen Olga

040 354 1210

"Olen kanttorina mukana seurakunnan toiminnassa ympäri Askolaa sellon, kitaran tai ukulelen kanssa. Minuun voi ottaa yhteyttä kaikissa seurakunnan musiikkitoimintaan liittyvissä asioissa. Johdan Askolan seurakunnan musiikkiryhmiä, tervetuloa mukaan! Jos olet järjestämässä esimerkiksi häitä tai hautajaisia niin olen mielelläni mukana suunnittelemassa tilaisuuden musiikkia. Lähetäthän konserttipyynnöt sähköpostitse, kiitos!"

Laine Tarja

Talouspäällikkö

040 7599526

"Työhuoneeni on seurakuntakodin yläkerrassa. Sisäänkäynti on pääovesta. Tehtäviini kuuluu mm. seurakunnan talouden ja siihen liittyvän hallinnon johtaminen ja kehittäminen. Vastaan talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta. Toimin palkka-asiamiehenä ja vastaan henkilöstöhallinnon hoidosta. Hallinnon kokouksissa toimin valmistelijana, esittelijänä, sihteerinä sekä toimeenpanen tehtyjä päätöksiä. Vastaan hautaus- ja kiinteistötoimesta, hankintatoimesta ja varoista, seurakunnan metsätalouden hoidosta, tietohallinnosta ja sen kehittämisestä, isännöinti- ja rakennuttajan tehtävistä."

Vilkki Jouni

Seurakuntamestari
040 525 6504

Lapinniemi Taina

040 839 0192

"Diakoniatyöntekijänä tapaan eri ikäisiä ihmisiä arjen  keskellä. Työkenttäni on mm. diakoniatoimisto, kodit, palvelukeskus, Tuomirannan saunanlauteet kesällä ja talvella. Ehkä olemmekin jo tavanneet Eu-ruoan jaossa, tilaisuuksissa tai juttuhetkessä kaupalla? Tiesithän, että diakoniatyöntekijän kautta on mahdollista saada henkistä, hengellistä ja pienimuotoista taloudellista tukea. Neuvon ja opastan elämän haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä."

Aarnio Jesse

vs. nuorisotyönohjaaja

040 7033211

viransijainen 25.10.21-24.4.2022

Honkala Merja

Vastaava lastenohjaaja
0400 598 010

"Lastenohjaajana ohjaan päiväkerhoja, perhekerhoja, pyhäkouluja ja lasten päiväleirejä. Tiimimme kanssa osallistumme vuorollamme jumalanpalveluksien toteuttamiseen ja järjestämme erilaisia tapahtumia kerhovuoden aikana. Vastaavana lastenohjaaja vastaan työalamme toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä ja pyrin mahdollistamaan suunnittelun toteutumisen.  Lisäksi pidän yllä yhteyksiä mm. päiväkoteihin ja esikouluihin."

Homma Terttu

040 748 2133

"Minut tapaat seurakunnan päiväkerhoissa, perhekerhoissa, erilaisissa tapahtumissa ja kesäisin lastenleireillä Tuomirannassa"

Kangaskolkka-Penttilä Tuija

Siivooja

040 7559617

"Minun työtehtäviini kuuluu seurakunnan työ- ja toimitilojen siistiminen ja huoltaminen. Tilojen sekä ulkoalueiden viihtyvyyden ja toimivuuden ja turvallisuuden ylläpito sekä kunnossapito yhteistyössä seurakuntamestarin kanssa. Sijaistan seurakuntamestaria lähinnä suntion työtehtävissä. Kesäaikana minut voi tavata myös hautausmaan ja puistoalueiden hoitotöissä sekä osallistun tarvittaessa työpanoksellani tapahtumien, juhlien ym. järjestelyihin ja toteutukseen."