Henkilöstö

Kupiainen Antti

Kirkkoherra (Virkavapaalla 24.5.-20.10.2019, sijaisena Päivi Hakkari)

0400 199839

"Kirkkoherrana johdan seurakunnan toimintaa ja hallintoa. Olen myös kaikkien työntekijöiden esimies. Lisäksi palvelen papin tehtävissä eli olen mukana niin jumalanpalveluksissa kuin kirkollisissa toimituksissa. Olen siellä, missä ihmiset elämäänsä elävät." Kesän ja syksyn 2019 olen vuorotteluvapaalla.

Hakkari Päivi

Seurakuntapastori, vs.kirkkoherra 24.5.-20.10.2019 (sijaisena Maarit Maatraiva)

044 711 1318

"Hei, olen seurakunnan pappi ja olen sinua varten. Nykäise minua hihasta tai soita, jos haluat jutella mistä tahansa maan ja taivaan välillä. Saatat tavata minut kirkossa, kastejuhlassa, häissä tai hautajaisissa. Jos tulet rippikouluun, tapaamme varmasti, sillä olen rippikoulupappi. Liikun myös Mäntyrinteellä ja kouluissa sekä eri puolilla kyliä. Moikataan kun tavataan!"

Maatraiva Maarit

vs. seurakuntapastori (24.5.-20.10.2019)

puh 040 748 3011

email maarit.maatraiva@evl.fi

Erkkilä Vesa 

Kanttori, dir.mus.
050 587 3040

"Vastaan seurakuntamme musiikkielämästä ja olen mukana jumalanpalvelusten lisäksi niin häissä kuin hautajaisissakin. Teen myös paljon yhteistyötä muiden työmuotojen kanssa ja yleensäkin olen paikalla siellä missä soitetaan ja lauletaan."

 

Laine Tarja

Talouspäällikkö

040 7599526

"Työhuoneeni on seurakuntakodin yläkerrassa. Sisäänkäynti on pääovesta. Tehtäviini kuuluu mm. seurakunnan talouden ja siihen liittyvän hallinnon johtaminen ja kehittäminen. Vastaan talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta. Toimin palkka-asiamiehenä ja vastaan henkilöstöhallinnon hoidosta. Hallinnon kokouksissa toimin valmistelijana, esittelijänä, sihteerinä sekä toimeenpanen tehtyjä päätöksiä. Vastaan hautaus- ja kiinteistötoimesta, hankintatoimesta ja varoista, seurakunnan metsätalouden hoidosta, tietohallinnosta ja sen kehittämisestä, isännöinti- ja rakennuttajan tehtävistä."

Perttilä Tiina

Kanslisti

044 7333 120

"Työpaikkani on kirkkoherranvirasto, missä asiakaspalvelu on iso osa työtäni. Minulta voi varata papin ja kanttorin kastetilaisuuksiin, hautajaisiin, vihkimisiin, samoin seurakunnan tilavaraukset hoituvat kauttani. Kirjoitan myös virkatodistukset. Tehtäviini kuuluu paljon tavanomaisia toimistotöitä ja lisäksi teen seurakunnan joulu- ja pääsiäisesitteet."

 

Vilkki Jouni

Seurakuntamestari
040 525 6504

Lapinniemi Taina

Diakoni
040 839 0192

"Diakoniatyöntekijänä tapaan eri ikäisiä ihmisiä arjen  keskellä. Työkenttäni on mm. diakoniatoimisto, kodit, palvelukeskus, Tuomirannan saunanlauteet kesällä ja talvella. Ehkä olemmekin jo tavanneet Eu-ruoan jaossa, tilaisuuksissa tai juttuhetkessä kaupalla? Tiesithän, että diakoniatyöntekijän kautta on mahdollista saada henkistä, hengellistä ja pienimuotoista taloudellista tukea. Neuvon ja opastan elämän haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä."

Koivula Susanna

Nuorisotyönohjaaja

040 7033211

 

"Kohtaan eri-ikäisiä tyttöjä ja poikia  kerhoissa, leireillä, rippikoulussa, retkillä ja kouluissa.  Työssäni keskeistä on yhdessä toimiminen, evankeliumin sanoma Vapahtajasta, Jeesuksesta ja yhdessäolo. Työkalut vaihtelevat Whatsapp-sovelluksesta saksiin ja kartonkiin  sekä Raamattuun."
 

Tyyskä Leena

Vastaava lastenohjaaja
0400 598 010

"Lastenohjaajana ohjaan päiväkerhoja, perhekerhoja, pyhäkouluja ja lasten päiväleirejä. Tiimimme kanssa osallistumme vuorollamme jumalanpalveluksien toteuttamiseen ja järjestämme erilaisia tapahtumia kerhovuoden aikana. Vastaavana lastenohjaaja vastaan työalamme toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä ja pyrin mahdollistamaan suunnittelun toteutumisen.  Lisäksi pidän yllä yhteyksiä mm. päiväkoteihin ja esikouluihin."

Homma Terttu

Lastenohjaaja

040 748 2133

"Minut tapaat seurakunnan päiväkerhoissa, perhekerhoissa, erilaisissa tapahtumissa ja kesäisin lastenleireillä Tuomirannassa"

Kangaskolkka-Penttilä Tuija

Siivooja

040 7559617

"Minun työtehtäviini kuuluu seurakunnan työ- ja toimitilojen siistiminen ja huoltaminen. Tilojen sekä ulkoalueiden viihtyvyyden ja toimivuuden ja turvallisuuden ylläpito sekä kunnossapito yhteistyössä seurakuntamestarin kanssa. Sijaistan seurakuntamestaria lähinnä suntion työtehtävissä. Kesäaikana minut voi tavata myös hautausmaan ja puistoalueiden hoitotöissä sekä osallistun tarvittaessa työpanoksellani tapahtumien, juhlien ym. järjestelyihin ja toteutukseen."