Nimikkolähetit

Narvan Aleksanterin kirkon kirkkosali. Narvan Marian seurakunta on ystävyysseurakuntamme.

Askolan seurakunnan nimikkolähetit ja ystävyysseurakunta

Suomen Lähetysseuran lähetit filosofian maisteri Jan-Erik Leppänen ja valtiotieteiden maisteri, sosiaaliantropologi Upu Leppänen sekä heidän kolme lastaan. Heidän työalueensa on Hong Kong, Taiwan ja Mannerkiina.

Jan-Erik Leppänen toimii SLS:n Kiinan, Hongkongin ja Taiwanin työn aluepäällikkönä.  Hän vastaa Lähetysseuran toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, raportoinnista ja arvioinnista alueella. Hän toimii myös alueen lähetystyöntekijöiden esimiehenä. Upu Leppänen  toimii työalueen tiedottajan tehtävissä.

Liity Upun ja Jan-Eerikin ystävärenkaaseen:

FI38 8000 1400 1611 30, BIC-koodi: DABAFIHH

Kirjoita viestikenttään: Upu ja Jan-Erik

jan-erik.leppanen@felm.org

upu.leppanen@felm.org

Porvoon rovastikunnan ystävyysseurakunta

Rovastikunnan yhteinen ystävyysseurakunta on Narvan Marian seurakunta. Seurakunta on uudelleen perustettu vuonna 2016 ja tällä hetkellä sillä on noin 70 jäsentä. Seurakunnassa järjestetään jumalanpalveluksia suomeksi, viroksi ja venäjäksi. Lisäksi seurakunnassa on pyhäkoulu.

Ystävyysseurakuntatyötä koordinoi rovastikunnassa työryhmä lääninrovasti Juha Ilosen johdolla. Askolan seurakunnan yhdyshenkilönä on kirkkoherra.