Muut kiinteistöt

Seurakuntakoti

Osoite: Askolantie 23

Askolan seurakuntakoti sijaitsee kirkkoa vastapäätä. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös kirkkoherranvirasto ja diakoniatoimisto sekä päiväkerho- ja työtiloja.

Seurakuntakodin laajennusremontti valmistui 2006. Salissa on n. 100 istumapaikkaa. Seurakuntakotia voi varata muistotilaisuuksia, kokouksia tai kirkollisia toimituksia varten kirkkoherranvirastosta.

Hinnasto 2017

Ensimmäisenä oleva hinta on Askolan seurakunnan jäsenille ja jälkimmäinen sellaisille henkilöille, jotka eivät ole Askolan seurakunnan jäseniä. Vuokra sis. alv.

Sali (50 henkilöä)  80 €/120 €

Sali ja tarjoilusali (100 henkilöä) 110 €/150 €

Tarjoilusali (30 henkilöä) 50 €/70 €

Pöytäliinojen pesu 5 €/kpl

Siunauskappeli

Osoite: Askolantie 22, Askola

Siunauskappelin on suunnitellut Olli Kivinen. Kappeli on valmistunut 1964 ja peruskorjattu 1998. Kappelissa on 80 istumapaikkaa.

Nuorisotila Nuoppari

Osoite: Pappilantie 2, Askola

Nuorisotila Askolan keskustassa hankittiin 2008. Tilassa sijaitsevat nuorisotilat ja nuorisotoimisto.

Juornaankylän rukoushuone

Osoite: Huhdintie 19, Juornaankylä

Rukoushuoneen on rakentanut 1912 Juornaankylän evankelinen nuorisoliitto. 1960-luvulla rakennus lahjoitettiin seurakunnalle. Rukoushuoneen peruskorjaus valmistui 1989. Korjaus toteutettiin talkootyönä ja seurakunta maksoi rakennustarvikkeet. Salissa on noin 100 istumapaikkaa.

Rukoushuoneen laajennusosa on valmistui 2008. Silloin saatiin rukoushuoneeseen ajanmukaiset keittiö-ja saniteettitilat. Laajennusosan valmistuttua rukoushuone tarjoaa laadukkaat tilat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muistotilaisuuksien pitoon.

Hinnat 2017

Kirkkosali ja tarjoilusali (80 henkilöä) 80 €/120 €

Tarjoilusali (30 henkilöä) 50 €/70 €

Pöytäliinojen pesu 5 €/kpl

Tuomiranta

Jäppiläntie 70, 07500 Askola

Tuomiranta sijaitsee Etujärven rannalla. Päärakennuksen alakerrassa on kokoontumistila keittiöineen ja yläkerrassa majoitustilat 10 hengelle. Rantasaunassa on puulämmitteinen sauna ja pesu-ja pukeutumistilat sekä takkahuone.

Tuomiranta on varattu pääsääntöisesti seurakunnan omaan käyttöön, mutta sitä vuokrataan rajoitetusti myös ulkopuolisille. Tiloja voi varata kirkkoherranvirastosta.

Hinnat 2017

Päärakennuksen yläkerrassa on majoitustilat 10 hengelle. Majoittuminen tapahtuu omin peitoin, tyynyin ja liinavaattein. Saunarakennuksessa ei ole yöpymismahdollisuutta. WC-tilat sijaitsevat saunarakennuksessa.

Tilat voidaan vuokrata seurakunnan ulkopuoliseen käyttöön aikaisintaan kolmea kuukautta etukäteen. Vuokraaja vastaa siitä, että tilat jäävät käytön jälkeen asianmukaiseen kuntoon.

Päärakennus ja sauna

Yöpymismahdollisuus (ei 1.10.-30.4.), päärakennuksen, saunan ja rannan ja piha-alueen käyttö. Talvella kokouskäyttöön vuokrattaessa hinta on sama kuin yhden vuorokauden yöpymisessa.

1 vuorokausi 150 €/250 €

2 vuorokautta 280 €/460 €

Sauna

Ei yöpymismahdollisuutta, sisältää saunatuvan ja rannan käytön.

Enintään 6 tuntia 70 €/110 €

Pappila

Askolantie 29, 07500 Askola

Pappila hankittiin seurakunnan papin virka-asunnoksi 1879. Siinä toimi aikaisemmin myös kirkkoherranvirasto.  Pappilassa on  kaksi asuinhuoneistoa, jotka ovat vuokrakäytössä.