Tuomirannan kesä

7.6.2021

Tuomirannan sauna ja koko muu alue on kesän ajan seurakunnan omassa käytössä.

Kesäkuu on alkanut ja aurinko hellii meitä. Seurakunnan kesäkoti Tuomiranta on kesän ajan pääosin seurakunnan omassa käytössä.

Tuomirannassa järjestetään lasten päiväleirejä ja rippikoululaiset käyvät myös siellä. Korona vaikuttaa alueen käyttöön.

Juhannuksen maissa alkaa päätalon kattoremontti, joten emme voi luvata Tuomirantaan muuhun käytöön toistaiseksi. Kunnan puistojumpat pyörivät pihalla läpi kesän ja joitain varauksia olemme sopineet yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mietimme heinäkuussa, onko loppukesästä mahdollista järjestää esimerkiksi saunailtoja koronatilanne huomioon ottaen.

Toivomme siis, että voimme rauhoittaa Tuomirannan nyt omaan käyttöömme ja uimassakin kannattaa käydä Takajärvellä kunnan rannassa. Meillä ei ole myöskään kioskia eikä saunaa käytössä, kuten virheellisesti jossain on kerrottu.