Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus

23.8.2021

Askolan seurakunnassa on haettavana nuorisotyön viransijaisuus. Katso alta lisätiedot.

Vireässä ja viihtyisässä Askolan seurakunnassa itäisellä Uudellamaalla on haettavana nuorisotyönohjaajan viransijaisuus, joka kestää 16.11.2022 saakka. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan.

Työ sisältää laaja-alaisesti varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyötä. Nuorisotyönohjaaja muodostaa työparin seurakuntapastorin kanssa ja on osa 11 hengen työyhteisöä. Seurakunta on verkostoitunut hyvin kunnan ja muiden toimijoiden kanssa. Seurakunnassa on vuosittain kolme rippikoulua ja kunnan alueella on useampi koulu, jotka ovat läheisiä yhteistyökumppaneita.

Arvostamme koulutusta ja työkokemusta seurakunnan kasvatustyöstä, yhteistyökykyä seurakunnan sisällä ja verkostoitumistaitoja. Avara kristillisyys ja avoin asenne elämän moninaisuutta kohtaan auttavat viranhoidossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on kirkon säädöskokoelman nro 137 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto. Valitun tulee olla Suomen ev.-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen (peruspalkka 2426,19€/kk).

Viransijaisuuteen sovelletaan 4 kk:n koeaikaa. Valittavalla tulee olla mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä RRL:n 6 §:n 2.mom. mukainen rikosrekisteriote.

Haku päättyy 6.9. 2021 klo 16. Haastattelut osalle hakijoista on to 9.9.2021.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Antti Kupiainen, p. 0400 199839, antti.kupiainen@evl.fi. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen antti.kupiainen@evl.fi.