Kokoontumisrajoitukset poistuvat

27.9.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt, että lokakuun alusta alkaen kaikki kokoontumisrajoitukset poistuvat. Tämä päätös koskee myös Helsingin hiippakunnan seurakuntia.

Lokakuusta alkaen ei ole syytä rajoittaa henkilömääriä eri tiloissa ja tilaisuuksissa. Siitä huolimatta on tärkeää, että pidämme huolta yleisistä hygieniaohjeista eli esimerkiksi käsien puhdistamista jatketaan.

Lisäksi maskisuositus on edelleen voimassa ja tilaisuudet pyritään järjestämään siten, että tiloissa pysyy väljyys ja välimatka muihin ihmisiin on mahdollista. Tässä jokaisella on oma vastuunsa yhteiseksi hyväksi.

Tervetuloa terveenä mukaan kaikkeen seurakuntaelämään!

27.9.2021 Antti Kupiainen

Lisäys 1.10.2021:

KASVOMASKIEN käyttöä suositellaan oman harkinnan mukaan varsinkin silloin, kun sisätiloissa on suurempi ihmisjoukko. Tärkeä on pitää väljyys eri tiloissa.