Nuorisotyönohjaajan virka

11.11.2022

Vireässä ja viihtyisässä Askolan seurakunnassa itäisellä Uudellamaalla on haettavana nuorisotyönohjaajan virka 1.2.2023 alkaen.

Työ sisältää laaja-alaisesti varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyötä. Nuorisotyönohjaaja muodostaa työparin seurakuntapastorin kanssa ja on osa 10 hengen työyhteisöä. Seurakunta on verkostoitunut hyvin kunnan ja muiden toimijoiden kanssa. Seurakunnassa on vuosittain kolme rippikoulua ja kunnan alueella on useampi koulu, jotka ovat läheisiä yhteistyökumppaneita.

Arvostamme koulutusta ja työkokemusta seurakunnan kasvatustyöstä, yhteistyökykyä seurakunnan sisällä ja verkostoitumistaitoja. Avara kristillisyys ja avoin asenne elämän moninaisuutta kohtaan auttavat viranhoidossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on kirkon säädöskokoelman nro 137 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto. Valitun tulee olla Suomen ev.-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen (peruspalkka 2474,71€/kk).

Viransijaisuuteen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valittavalla tulee olla mahdollisuus oman auton käyttöön työssään.

Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä RRL:n 6 §:n 2.mom. mukainen rikosrekisteriote.

Haku päättyy 27.11. 2022 klo 16. Virkaan ilmoittautuvia pyydetään varautumaan haastatteluun.

Lisätietoja antaa pastori Mervi Rosnell p. 044 7111318, mervi.rosnell@evl.fi. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen mervi.rosnell@evl.fi