Askolan seurakunta

Rukouspyyntö

Voit jättää rukouspyyntösi tällä lomakkeella nimettömänä. Lähettäjän henkilötiedot eivät välity pyyntöjen vastaanottajalle. Kaikkien tänne jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta rukoillaan seurakunnan yhteisessä esirukouksessa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Uutisia

Pääsiäisesite jaettu koteihin

29.3.2021
Askolan seurakunnan pääsiäisen ajan esite on jaettu niihin talouksiin, joissa ei ole mainosjakelukieltoa. Tapahtumatiedot löytyvät myös tältä sivustolta.

Piispantarkastuksen vierailut siirtyvät syksyyn

19.3.2021
Huhtikuulle suunniteltu piispantarkastus Askolan seurakunnassa toteutetaan osin etäyhteyksin ja aikatauluun on tullut muutoksia koronatilanteen vuoksi.

Päivi Hakkari uusiin tehtäviin

19.2.2021
Askolan seurakuntapastori Päivi Hakkari on valittu Riihimäen seurakunnan kappalaiseksi. Hän aloittaa uudessa virassa 1.4.2021.

Yhteisvastuukeräys alkaa

3.2.2021
Kynttilänpäivänä 7.2. alkaa vuosittainen kirkon suurkeräys Yhteisvastuukeräys. Tänä vuonna keräys on erityisesti vähävaraisten vanhusten äänenä.

Koronarajoitukset jatkuvat (päivitetty 1.2.2021)

1.2.2021
Koronapandemiasta johtuen kokoontumisrajoitukset jatkuvat helmikuun loppuun. Joitain muutoksia tulee lasten ja nuorten kokoontumisiin.

Ari Forsberg kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi

29.1.2021
Askolan seurakunnan kirkkovaltuusto kokoontui torstaina 28.1.2021 turvallisesti kirkossa päättämään henkilövalinnoista.

Sunnuntaisin on tarjolla ehtoollinen

25.1.2021
Koronarajoitusten jatkuessa tarjoamme mahdollisuutta osallistua ehtoolliselle sunnuntaisin klo 11.30.

Päiväkerhot avaavat ovensa

15.1.2021
Seurakunnan päiväkerhot alkavat kokoontua ma 18.1. alkaen. Lastenohjaajat ovat yhteydessä päiväkerholaisten perheisiin.

Tiukat koronarajoitukset jatkuvat 31.1.21 saakka

6.1.2021
Uudellemaalle annettu tiukennettu ohjeistus koronatilanteesta johtuen jatkuu tammikuun loppuun. Alla tarkempia ohjeita.

Askolan seurakunta on liittynyt Vantaan aluekeskusrekisteriin

4.1.2021
Askolan seurakunnan kirkonkirjojen pito on siirtynyt vuoden 2021 alusta Vantaan aluekeskusrekisteriin.

Ei tapahtumia