Askolan seurakunta

Rukouspyyntö

Voit jättää rukouspyyntösi tällä lomakkeella nimettömänä. Lähettäjän henkilötiedot eivät välity pyyntöjen vastaanottajalle. Kaikkien tänne jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta rukoillaan seurakunnan yhteisessä esirukouksessa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Uutisia

Seurakuntavaalit 2018

26.7.2018
EHDOKASASETTELUA KOSKEVA KUULUTUS

Vieraita Narvasta

4.7.2018
Tällä viikolla Porvoon rovastikunnan seurakunnissa vierailevat kirkkoherra Urmas Karileet ja kappalainen Vladimir Batuhtin.

Juhannus Askolan seurakunnassa

21.6.2018
Keskikesän juhlaa vietämme sekä lauantaina että sunnuntaina.

Askolan Pikkukahvila vierailee kirkon pihapiirissä

17.6.2018
Klikkaamalla kuva auki selviää, miten pääset herkkujen äärelle. Tervetuloa!

Kesämenot yksissä kansissa

28.5.2018
Toukokuussa on jaettu jokaiseen pirttiin kesän Kohtsillään Askulassa. Vihkosesta löytyy, mitä Askolan alueella tapahtuu kesän aikana. Esite on saatavilla myös kirjastoissa, kunnantalolla ja kirkkoherranvirastossa. Aurinkoista kesää!

Kirkkovaltuusto hyväksyi tilinpäätöksen

30.4.2018
Askolan seurakunnan kirkkovaltuusto kokoontui torstaina 26.4.2018 päättämään mm. viime vuoden tilinpäätöksestä.

Juha Ilonen uudeksi lääninrovastiksi

26.4.2018
Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli on nimittänyt Porvoon rovastikunnan lääninrovastiksi Sipoon suomalaisen seurakunnan kirkkoherra Juha Ilosen.

Piispan pääsiäistervehdys

28.3.2018
Piispa Teemu Laajasalon pääsiäistervehdys on luettavissa oheisen linkin kautta. http://www.helsinginhiippakunta.evl.fi/?x18111=3193219

Kastetöppöset muistoksi kastepäivästä

26.3.2018
Askolan seurakunta haluaa muistaa kastepäivänä vuonna 2018 syntyneitä vauvoja ja antaa heille lämmikettä pieniin jalkoihin. Kastetöppöset on saatu lahjoituksena Askolan käsityöläisiltä ja Eläkeliiton Askolan yhdistyksen käsityökerholaisilta.

Pääsiäisesite jaetaan koteihin

19.3.2018
Tällä viikolla ilmestyy seurakunnan pääsiäisen ja kevään esite, jossa on tapahtumatietoja toukokuulle saakka. Tarkkaile postiasi. Voit hakea esitteen myös kirkkoherranvirastosta, kirkosta tai kunnantalolta.

Ei tapahtumia