Askolan seurakunta

Rukouspyyntö

Voit jättää rukouspyyntösi tällä lomakkeella nimettömänä. Lähettäjän henkilötiedot eivät välity pyyntöjen vastaanottajalle. Kaikkien tänne jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta rukoillaan seurakunnan yhteisessä esirukouksessa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Uutisia

Kaksi ehdokaslistaa seurakuntavaaleihin

18.9.2018
Kaksi valitsijayhdistystä jätti ehdokaslistansa marraskuun seurakuntavaaleihin määräaikaan 17.9.18 mennessä. Ehdokkaista tiedotetaan, kun vaalilautakunta on käsitellyt asian kokouksessaan tiistai-iltana 18.9.18.

Kansainvälisen rauhanpäivän kirkonkellot pe 21.9.

17.9.2018
Askolan kirkon kellot soivat Kansainvälisenä rauhan päivänä klo 19.00.

Lehti-ilmoitukset siirtyvät Itäväylään

15.8.2018
Seurakunnan viikkoilmoitus siirtyy syyskuussa keskiviikkoisin ilmestyvään Itäväylä-lehteen.

Kolme tärppiä loppukesään

9.8.2018
Koulut ovat alkaneet ja se on aina varma syksyn merkki. Kesää on kuitenkin vielä jäljellä ja seurakunnassakin tapahtuu vaikka mitä.

Yhteisvastuukeräyksen tulos 2018

30.7.2018
Tämän vuoden Yhteisvastuukeräys tuotti Askolassa 2079,77 euroa. Keräyksen tuotolla torjutaan nälkää kotimaassa ja kehittyvissä maissa sekä kehitetään erilaisia ruoanjakelutapoja. Kiitos osallistumisesta!

Seurakuntavaalit 2018

26.7.2018
EHDOKASASETTELUA KOSKEVA KUULUTUS

Vieraita Narvasta

4.7.2018
Tällä viikolla Porvoon rovastikunnan seurakunnissa vierailevat kirkkoherra Urmas Karileet ja kappalainen Vladimir Batuhtin.

Juhannus Askolan seurakunnassa

21.6.2018
Keskikesän juhlaa vietämme sekä lauantaina että sunnuntaina.

Askolan Pikkukahvila vierailee kirkon pihapiirissä

17.6.2018
Klikkaamalla kuva auki selviää, miten pääset herkkujen äärelle. Tervetuloa!

Kesämenot yksissä kansissa

28.5.2018
Toukokuussa on jaettu jokaiseen pirttiin kesän Kohtsillään Askulassa. Vihkosesta löytyy, mitä Askolan alueella tapahtuu kesän aikana. Esite on saatavilla myös kirjastoissa, kunnantalolla ja kirkkoherranvirastossa. Aurinkoista kesää!

Ei tapahtumia