Askolan seurakunta

Rukouspyyntö

Voit jättää rukouspyyntösi tällä lomakkeella nimettömänä. Lähettäjän henkilötiedot eivät välity pyyntöjen vastaanottajalle. Kaikkien tänne jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta rukoillaan seurakunnan yhteisessä esirukouksessa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Uutisia

Pääsiäisesite jaetaan koteihin

19.3.2018
Tällä viikolla ilmestyy seurakunnan pääsiäisen ja kevään esite, jossa on tapahtumatietoja toukokuulle saakka. Tarkkaile postiasi. Voit hakea esitteen myös kirkkoherranvirastosta, kirkosta tai kunnantalolta.

Piispa Laajasalo vieraili Askolassa

26.2.2018
Helsingin piispa Teemu Laajasalo kävi vierailulla Askolassa sunnuntaina 4.3.2018.

Varaa kinkerit omalle kylällesi

29.1.2018
Kevät on kinkereiden aikaa! Nyt on hyvä varata kinkeriaika.

Jumalanpalvelukset seurakuntakodissa

8.1.2018
Askolan seurakunnan messua vietetään tammi-maaliskuun ajan pääsääntöisesti seurakuntakodissa.

Joulu Askolan seurakunnassa

19.12.2017
Joulun juhla on lähellä. Tässä tietoa seurakunnan joulunajan hartauksista ja jumalanpalveluksista.

Seurakunnalla ensi vuonna ilmaiset päiväkerhot

13.12.2017
Askolan seurakunnan kirkkovaltuusto hyväksyi marraskuun lopussa vuoden 2018 toiminta- ja taloussuunnitelman sekä vahvisti veroprosentin. Kirkollisveroprosentti on edelleen 1,75 %.

Vedenpaisumuksen vuoksi joululaulukirkko siirtyy kirkkoon

9.12.2017
Kolmannen adventin (17.12.) Tuomirantaan suunniteltu joululaulukirkko on siirtynyt pidettäväksi kirkossa klo 12, sillä Tuomirantaan kulku ov vaikeutunut parkkialueen vedenpaisumuksen vuoksi. Tervetuloa kirkkoon!

Ruoka-avustusta joulun alla

30.11.2017
Tämän joulun alla Askolan seurakunnan diakonia tukee ruoka-avustuksella vähävaraisia perheitä.

Itsenäisyyspäivä Askolassa

27.11.2017
Suomen 100-vuotisjuhla näkyy tänä vuonna Askolassa tavallistakin juhlavampana. Juhlinta aloitetaan jo aattona.

Päivi Hakkari vakituiseen papinvirkaan

22.11.2017
Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli on määrännyt Askolan seurakunnan seurakuntapastorin virkaan Päivi Hakkarin 1.1.2018 alkaen. Päivi on toiminut pappina Askolassa määräaikaisena 1.2.2015 lukien ja on nyt vakituisena. Onnittelut Päiville ja koko seurakunnalle!

Ei tapahtumia