Askolan seurakunta

Rukouspyyntö

Voit jättää rukouspyyntösi tällä lomakkeella nimettömänä. Lähettäjän henkilötiedot eivät välity pyyntöjen vastaanottajalle. Kaikkien tänne jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta rukoillaan seurakunnan yhteisessä esirukouksessa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Uutisia

Seurakunnassa pohditaan syksyn aikana tulevaisuutta

24.9.2020
Askolan seurakunnassa katsotaan nyt vahvasti tulevaisuuden näkymiä. Hyvässä mukana-strategia on aika uusia.

Kirkkopihan soppatiistait alkavat syyskuussa

7.9.2020
Syksyn myötä seurakunta elää mukana ihmisten arjessa ja juhlassa. Koronan vuoksi tapahtuu jotain uuttakin. Sellainen on esimerkiksi Kirkkopihan soppatiistai.

Kohtsillään Askulassa

3.9.2020
Syksyn tapahtumakalenteri Kohtsillään Askulassa on ilmestynyt ja se on jaettu koteihin.

Kasvomaskien käyttö

17.8.2020
Valtioneuvosto on antanut uusia suosituksia koronapandemiatilanteessa ja Helsingin hiippakunta on näiden nojalla antanut ohjeistuksen seurakunnille.

Elokuussa saunotaan ja kirkkokahvitellaan

27.7.2020
Elokuun alusta alkaen lisäämme vähän tarjontaa seurakunnan elämässä. Silti muistutamme, että korona ei ole ohi ja vaatii kaikilta huolellisuutta.

Tervetuloa messuun!

3.6.2020
Seurakunta avaa oviaan vähitellen. Ensimmäisenä merkkinä on messujen jatkuminen.

Ehtoollispikareita Narvaan

28.5.2020
Porvoon rovastikunnan seurakunnat ovat lahjoittaneet ystävyysseurakuntaan Narvaan 45 ehtoollispikaria.

Eu-ruokaa jaossa ke 3.6. klo 15-19

25.5.2020
Eu-ruokakasseja saa taas kesän aluksi seurakuntakodilla, Askolantie 23.

Seurakunta avaa oviaan pikkuhiljaa

18.5.2020
Koronarajoituksia aletaan purkaa hiljalleen kesäkuusta alkaen myös seurakunnassa viranomaisohjeiden mukaan.

Rippikoulut toteutetaan päiväleireinä Askolassa

8.5.2020
Tämän kesän rippikoulujen toteutukseen on tullut muutoksia. Joka tapauksessa kaikkien nuorten konfirmaatio toimitetaan lähes alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Ei tapahtumia