Lapset

On ilo, ilo, ilo olla yhdessä

taivaan Isän lähellä

Päiväkerhot

Syksyn 2021 päiväkerhot alkavat elokuussa. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa 2h 45min kerrallaan. Kerholaisiksi otetaan 3 vuotta täyttäneitä lapsia. Kerholaiset otetaan ikäjärjestyksessä, ja mikäli hakijoita on enemmän kuin kerhopaikkoja, etusijalla ovat askolalaiset lapset.

Tällä hetkellä seurakunnan päiväkerhot ovat ilmaisia. Kerhopaikasta ilmoitetaan kirjeitse. Hakulomakkeen voi tulostaa alla olevista tiedostoista.  Lomake palautetaan  os. Lapsityö, Askolantie 23, 07500 Askola.. Lisätietoja  p.  0400 598 010.

Tällä hetkellä päiväkerhopaikat ovat täynnä seurakuntakodilla, Monninkylässä vielä tilaa. Voit kysellä vapautuvia paikkoja.

PÄIVÄKERHOT SYYSLOMALLA VKOLLA 42

Hakulomake päiväkerhoon syksy 2021.pdf

Hakulomake päiväkerhoon syksy 2021.doc

Perhekerho

Perhekerhot kokoontuvat Seurakuntakodilla ja Monninkylän Helkamäessä.  Ne ovat iloisia yhdessäolon hetkiä, joissa leikitään, lauletaan arkarrellaan ja hiljennytään.  Syksyn 2021 perhekerhot alkavat Monninkylässä ti 31.8. klo 9.30-11 ja seurakuntakodilla to 2.9. klo 9.15-10.45, tervetuloa!

PERHEKERHOT SYYSLOMALLA VKOLLA 42

Seurakuntakodin perhekerho kokoontuu to 28.10. kirkossa.

Seurakuntakodin perhekerho on peruttu to 4.11. koulutuspäivän vuoksi.

Pyhäkoulu

Nyt mukaan kirjepyhäkouluun

Seurakunnassa toimii kirjepyhäkoulu.  Pyhäkoulusta lähetämme postia kotiin 6 – 8 kertaa vuodessa. Kirjeessä postitamme esim.raamatunkertomuksen ja erilaisia tehtäviä sisältävän laulun mahdollisesti laulettavaksi, sekä askarreltavaa. Jouluna ja pääsiäisenä tulee  mahdollisesti myös lastenlehti.

Pyhäkoulu on ilmainen. Mukaan pääsee aikuisen tekemällä ilmoittautumisella. Lähetä  lapsen/lasten nimi ja osoite, sekä ilmoittajan nimi  teksitiviestillä p. 0400 598010.

Tervetuloa kaikki mukaan!