Lapset

On ilo, ilo, ilo olla yhdessä

taivaan Isän lähellä

Haku syksyn 2019 päiväkerhoihin on menossa

Syksyn 2019 päiväkerhot alkavat elokuussa. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa 2h 30min kerrallaan. Kerholaisiksi otetaan 3 vuotta täyttäneitä lapsia. Kerholaiset otetaan ikäjärjestyksessä, ja mikäli hakijoita on enemmän kuin kerhopaikkoja, etusijalla ovat askolalaiset lapset.

Lapsiryhmän minimikoko on 10 lasta, ja ryhmään voidaan ottaa enintään 16 lasta.

tilannepäivitys: 20.9.2019 Monninkylän päiväkerhoryhmä on täysi, seurakuntakodin kerhoissa 2 paikkaa vapaana, vapaista paikoista voi tiedustella Leena Tyyskältä.

Tällä hetkellä seurakunnan päiväkerhot ovat ilmaisia. Kerhopaikasta ilmoitetaan kirjeitse 30.6. mennessä. Lomake palautetaan 30.4.2019 mennessä kerhopisteisiin tai kirkkoherranvirastoon, os.  Lapsityö, Askolantie 23, 07500 Askola. Lisätietoja saa kerhopisteistä ja Leena Tyyskältä 0400 598 010, leena.tyyska@evl.fi

LATAA PÄIVÄKERHON HAKULOMAKE SIVUN ALALAIDASTA.

Perhekerhot kokoontuvat keskiviikkoisin Monninkylän Helkamäessä klo 9.30

ja seurakuntakodilla torstaisin klo 9.30

Perhekerhon ohjelmassa on alkupiiri, mahdollisesti askartelua, yhteistä leikkiä ja laulua,

kahvittelua sekä vapaata leikkiaikaa.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, kerhot ovat ilmaisia, kahviraha 1e/ aikuinen.

Perhekerhoja ohjaavat lastenohjaajat.

Lapset, äidit, isät, hoitajat…… tervetuloa perhekerhoon.