Lapset

On ilo, ilo, ilo olla yhdessä

taivaan Isän lähellä

Haku syksyn 2020 päiväkerhoihin on menossa

Syksyn 2020 päiväkerhot alkavat elokuussa. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa 2h 30min kerrallaan. Kerholaisiksi otetaan 3 vuotta täyttäneitä lapsia. Kerholaiset otetaan ikäjärjestyksessä, ja mikäli hakijoita on enemmän kuin kerhopaikkoja, etusijalla ovat askolalaiset lapset.

Lapsiryhmän minimikoko on 10 lasta, ja ryhmään voidaan ottaa enintään 14 lasta.

Tällä hetkellä seurakunnan päiväkerhot ovat ilmaisia. Kerhopaikasta ilmoitetaan kirjeitse kesäkuun aikana.Hakulomakkeen voi tulostaa sivun alalaidasta.  Lomake palautetaan 30.4.2020 mennessä  os. Lapsityö, Askolantie 23, 07500 Askola tai sähköisesti leena.tyyska@evl.fi. Lisätietoja  Leena Tyyskältä 0400 598 010, leena.tyyska@evl.fi.   Päiväkerhoissa vapaita paikkoja 8 (päivitetty 26.6.2020)

LATAA PÄIVÄKERHON HAKULOMAKE SIVUN ALALAIDASTA.

Perhekerho

Seurakuntakodin perhekerho kokoontuu torstaisin klo 9.15-10.45 Seurakuntakodilla.

Monninkylän perhekerho kokoontuu Helkamäessä, Helkamäentie 34, seuraavina keskiviikkoina klo 9.30.-11.00

26.8.,  9.9.,  23.9.,   7.10.  21.10.,  4.11.,  18.11.,  ja 2.12.

Perhekerhon ohjelmassa on alkupiiri, mahdollisesti askartelua, yhteistä leikkiä ja laulua,

kahvittelua sekä vapaata leikkiaikaa.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, kerhot ovat ilmaisia, kahviraha 1e/ aikuinen.

Perhekerhoja ohjaavat lastenohjaajat.

Tulethan terveenä perhekerhoon!

Lapset, äidit, isät, hoitajat…… tervetuloa perhekerhoon.

Pyhäkoulu

Nyt mukaan kirjepyhäkouluun

Olemme aloittamassa seurakunnassa kirjepyhäkoulua.  Pyhäkoulussa lähetämme postia kotiin 6 – 8 kertaa vuodessa. Kirjeessä postitamme raamatunkertomuksen ja erilaisia tehtäviä sisältävän Lasten kirkko -lehden, laulun mahdollisesti laulettavaksi, sekä askarreltavaa.

Pyhäkoulu on ilmainen. Mukaan pääsee aikuisen tekemällä ilmoittautumisella. Lähetä  lapsen/lasten nimi ja osoite, sekä ilmoittajan nimi  osoitteeseen leena.tyyska@evl.fi tai tekstiviestillä p. 0400 598010. Ensimmäiset kirjeet postitetaan viikolla 41.

Tervetuloa kaikki mukaan!