Lapset

On ilo, ilo, ilo olla yhdessä

taivaan Isän lähellä

Päiväkerhot

Syksyn 2021 päiväkerhot alkavat elokuussa. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa 2h 30min kerrallaan. Kerholaisiksi otetaan 3 vuotta täyttäneitä lapsia. Kerholaiset otetaan ikäjärjestyksessä, ja mikäli hakijoita on enemmän kuin kerhopaikkoja, etusijalla ovat askolalaiset lapset.

Tällä hetkellä seurakunnan päiväkerhot ovat ilmaisia. Kerhopaikasta ilmoitetaan kirjeitse. Hakulomakkeen voi tulostaa alla olevista tiedostoista.  Lomake palautetaan 15.5.2021 mennessä  os. Lapsityö, Askolantie 23, 07500 Askola.. Lisätietoja  12.8. 2021 alkaen p.  0400 598 010.

Vapaat päiväkerhopaikat: Seurakuntakoti 1,    Monninkylän Helkamäki  2   ( 29.6.2021)

Hakulomake päiväkerhoon syksy 2021.pdf

Hakulomake päiväkerhoon syksy 2021.doc

Perhekerho

Perhekerhot kokoontuvat Seurakuntakodilla ja Monninkylän Helkamäessä.  Ne ovat iloisia yhdessäolon hetkiä, joissa leikitään, lauletaan arkarrellaan ja hiljennytään.  Syksyn 2021 perhekerhojen alkamisesta tiedotetaan elokuun loppupuolella.

Monninkylän perhekerhopäivä on tiistai ja seurakuntakodin torstai.

Pyhäkoulu

Nyt mukaan kirjepyhäkouluun

Seurakunnassa toimii kirjepyhäkoulu.  Pyhäkoulusta lähetämme postia kotiin 6 – 8 kertaa vuodessa. Kirjeessä postitamme esim.raamatunkertomuksen ja erilaisia tehtäviä sisältävän laulun mahdollisesti laulettavaksi, sekä askarreltavaa. Jouluna ja pääsiäisenä tulee  mahdollisesti myös lastenlehti.

Pyhäkoulu on ilmainen. Mukaan pääsee aikuisen tekemällä ilmoittautumisella. Lähetä  lapsen/lasten nimi ja osoite, sekä ilmoittajan nimi  teksitiviestillä p. 0400 598010.

Tervetuloa kaikki mukaan!