Lapset

On ilo, ilo, ilo olla yhdessä

taivaan Isän lähellä

Haku syksyn 2021 päiväkerhoihin on menossa

Syksyn 2021 päiväkerhot alkavat elokuussa. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa 2h 30min kerrallaan. Kerholaisiksi otetaan 3 vuotta täyttäneitä lapsia. Kerholaiset otetaan ikäjärjestyksessä, ja mikäli hakijoita on enemmän kuin kerhopaikkoja, etusijalla ovat askolalaiset lapset.

Tällä hetkellä seurakunnan päiväkerhot ovat ilmaisia. Kerhopaikasta ilmoitetaan kirjeitse. Hakulomakkeen voi tulostaa alla olevista tiedostoista.  Lomake palautetaan 15.5.2021 mennessä  os. Lapsityö, Askolantie 23, 07500 Askola tai sähköisesti leena.tyyska@evl.fi. Lisätietoja  Leena Tyyskältä 0400 598 010, leena.tyyska@evl.fi.

Hakulomake päiväkerhoon syksy 2021.pdf

Hakulomake päiväkerhoon syksy 2021.doc

Pyhäkoulu

Nyt mukaan kirjepyhäkouluun

Olemme aloittamassa seurakunnassa kirjepyhäkoulua.  Pyhäkoulussa lähetämme postia kotiin 6 – 8 kertaa vuodessa. Kirjeessä postitamme raamatunkertomuksen ja erilaisia tehtäviä sisältävän Lasten kirkko -lehden, laulun mahdollisesti laulettavaksi, sekä askarreltavaa.

Pyhäkoulu on ilmainen. Mukaan pääsee aikuisen tekemällä ilmoittautumisella. Lähetä  lapsen/lasten nimi ja osoite, sekä ilmoittajan nimi  osoitteeseen leena.tyyska@evl.fi tai tekstiviestillä p. 0400 598010. Ensimmäiset kirjeet postitetaan viikolla 41.

Tervetuloa kaikki mukaan!