Diakonia

Huom. Jos haluat suurentaa tekstiä, paina ctrl ja zoomaa hiiren rullalla tai + ja - näppäimillä.

Tukikummit-avustukset tukevat lapsen ja nuoren elämää

Tukikummit-säätiön lahjoittamilla varoilla tuetaan taloudellisesti Suomessa asuvia hädänalaisessa asemassa olevia lapsia ja nuoria.

Avustuksia myönnetään esimerkiksi opiskelun, kouluttautumisen ja harrastusten välittömiin kustannuksiin, vaatteisiin ja kenkiin tai esimerkiksi matkakuluihin isovanhempien tai etävanhemman tapaamiseksi.

Avustuksia myönnetään vain sellaisiin tarpeisiin ja kustannuksiin, joihin ei ole saatavissa yhteiskunnan tukea ja joita ei ole saatu eikä saada katettua muualta.

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään niin arvioidaan teidän perheen tilanne. Täytämme hakemuksen yhdessä.
Diakoniatyöntekijä Taina Lapinniemi 040-8390192 tai taina.lapinniemi@evl.fi

Lisätietoa internetissä Tukikummit.fi

 

Diakonia  auttaa, neuvoo ja tukee ihmistä vaihtuvissa elämäntilanteissa.

Diakonia on niin henkisen, hengellisen kuin aineellisen hädän kohtaamista, avun tuomista, sielunhoitoa ja rinnalla kulkemista.Diakoniatyön tavoitteena on auttaa erityisesti niitä, joita muu apu ei tavoita ja jotka elävät usein monien vaikeuksien keskellä.

Diakonian kulmakivinä ovat ihmisarvon kunnioitus, erilaisuuden hyväksyminen ja välittäminen. Diakoniatyöntekijään voit ottaa yhteyttä, kun on surua, ihmissuhdeongelmia, yksinäisyyttä, toimeentulovaikeuksia, päihdeongelmia tai haluat keskusteluapua ja tarvitset tukea. Diakonian palvelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Lisää diakoniatyöstä: http://www.evl.fi/